Fina prestationer under Fjord SM & vi välkomnar en ny medlem!

Det har gått en tid sedan det senaste inlägget och det har hunnit hända en heldel i MFF!
Vi vill välkomna en ny medlem, Matilda Johansson & hästen Findus (tidigare avelshingst stmb. nr : 250)
Ni kan läsa mer om henne och hennes fjordhäst under bildgalleriet.

Under Fjord SM som hölls i Örebro mellan den 21-24 juli hade MFF ett flertalet ryttare och kuskar som tävlade. Vi i MFF styrelsen är så glada att se så fina prestationer och ekipage som valt att tävla för våran förening.
Dem ryttare och kuskar som ställde upp under SM för MFF var följande:
Linda Åhlén - Cirkus
Ingela Nilsson - Kefir
Madicken Nilsson - Kefir
Maria Ahlin - Listra
Therese Johansson - Sintro
Emma Norlund - Saga
Eva Nilsson - Tilja
Jenny Norrby - Hadar

Flertalet av dessa har lyckats tagit fina placeringar under SM i olika dicipliner och även om några inte har placerat sig så har dem gjort fantastiska rundor!

Om ni har några bilder från SM som ni vill publicera i vårat galleri, tveka inte att skicka in dessa till oss :)

Hoppas alla ni som var på SM hade en kanon helg, trots att det kanske vid vissa tillfällen var lite för varmt. Vi i styrelsen hoppas att vi nästa år får se dessa ekipage igen, och kanske några nya?

Höstens aktiviteter kommer publiceras så fort vi haft styrelsemöte!